Jurek Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Witam. Kupiłem okazyjnie Technicsa, bo mi się podobał. I to tyle mojej wiedzy na jego temat. Moja prośba dotyczy rozszyfrowania z jakiego okresu są klocki i ewentualnie jaki kompakt i korektor by do niego pasował. Magnetofon RS-B25, Amplituner SU-V1X, i Tuner ST 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radmar Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Witaj Jurek, Segmenty Technicsa, które wymieniłeś pochodzą z dwóch różnych lat modelowych. Jeśli chodzi o magnetofon RS-B25 i wzmacniacz (nie amplituner) SU-V1X, to pochodzą z roku modelowego 1985-1986. Natomiast tuner ST-500, to następny rok modelowy 1986-1987 i kolejny 1987-1988. Z dopasowaniem korektora z tego okresu nie będzie problemu. Pasującym będzie model SH-Z250, bądź model nieco wyższy z analizatorem widma SH-8044. Natomiast jeśli chodzi o odtwarzacz CD, to z uwagi na to, że pochodzące z tamtego okresu modele nie są łatwo dostępne, to może być to pewnego rodzaju problem, jednak można je też jeszcze trafić. Pasującymi będą modele SL-P100 i SL-P300, bądź pochodzące z kolejnego roku modelowego ale pasujące wzorniczo SL-P110, SL-P210 lub SL-P310. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Taki jest na alle teraz, zdaje mi się że brudny jak kominiarz, za grosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.