Admin sherlock Postat Iulie 8, 2017 Admin Postat Iulie 8, 2017 Braun C4 Dane techniczne: Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.75 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Noise Reduction: B, C Frequency Response: 20Hz to 20kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 76dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.035% Input: 100mV (line), 0.3mV (mic) Output: 0.75V (line) Dimensions: 445 x 70 x 360mm Weight: 8.9kg Kawał żelastwa. Kształt i wielkość płyty chodnikowej. Ciężar również. Wysokość zaledwie 6cm, ale przy szufladowym mechanizmie ładowania kasety to nie powinno dziwić. Środek nafaszerowany mechaniką i elektroniką do granic możliwości. 1
MamutDK Postat Octombrie 16, 2017 Postat Octombrie 16, 2017 Złapałeś go w jasnej wersji, czyli rzadziej spotykanej (he, jakby ten deck był często spotykany, wybacz). Solidność wykonania tej serii decków jest niesamowita. Od modelu C1 wzwyż. Warto go mieć pod ręką w razie "wizyty" mocno nieproszonych gości od złodziejstwa - można go użyć jako samoobrony ze skutkiem ciężkich urazów dla rzeczonego a później włączyć decka do prądu i cieszyć się z dobrej muzyki . Płyta górna i ogólnie chassis wytrzyma naprawdę wiele. Nie bez powodu te magnetofony tyle ważą. Czytałem opinie o tym decku na innym forum i nie były zbyt dobre. Zdziwiło mnie to po tym co słyszałem z modeli C2 i C3. W sumie większość opinii dotyczyła nagrywania (braku jakichś tam funkcji) a mało było rzeczowych ocen dźwięku. Pomimo tego, że w jasnej wersji jest ładniejszy, ja jednak preferuję "military edyszyn" . Jakoś tak solidniej mi się kojarzy. Dobrze, że tej solidności nie muszę przenosić codziennie z kąta w kąt. Plecy by tego nie zniosły .
Admin sherlock Postat Octombrie 16, 2017 Autor Admin Postat Octombrie 16, 2017 Czytałem opinie o tym decku na innym forum i nie były zbyt dobre. Zdziwiło mnie to po tym co słyszałem z modeli C2 i C3. W sumie większość opinii dotyczyła nagrywania (braku jakichś tam funkcji) a mało było rzeczowych ocen dźwięku. Złej baletnicy to przeszkadza .... sam wiesz co. Ciekawe czy opinie te wypowiadali się posiadacze C4, czy raczej ci co to "słuchali u znajomego". Kupują decki dla dźwięku czy dla funkcji? Ludziom nie dogodzisz. Wystarczy poczytać opinie w innym języku niż polski i wiele może się wyjaśnić. Ja się tym nie przejmuję co piszą inni. Sam potrafię dokonać oceny decka.
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum