Admin sherlock Opublikowano 13 Lutego 2019 Admin Opublikowano 13 Lutego 2019 Pioneer CT-F605 Zalicytowałem trochę z nudów ... i wygrałem Model jak widać przystosowany do napięcia amerykańskiego, ale to nie problem bo trafo odpowiednie jest. Jest nawet pasujący do niego tuner Pioneer TX-608 Dane techniczne: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.75 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: electronically controlled DC Tape Type: type I, FeCr, CrO2 Noise Reduction: B Frequency Response: 20Hz to 16kHz (Cr02 tape) Signal to Noise Ratio: 68dB (dolby B) Wow and Flutter: 0.05% Total Harmonic Distortion: 1.2% Input: 55mV (line), 0.3mV (mic) Output: 0.45V (line) Semiconductors: 30 x transistors, 16 x diodes, 5 x IC Dimensions: 420 x 143 x 290mm Weight: 5.5kg Year: 1979 Po wypakowaniu sprzętu z pudła okazało się, że coś w środku "egzystuje" swym własnym życiem. Zajrzałem i oczom ukazał się średniej wielkości element z tworzywa. Zauważyłem, że listwa zapis-odczyt nie jest właściwie niczym sterowana. Znaczy się ten element to "brakujące ogniwo" Chwila gmerania i przypasowywania i wszystko połączone jak być powinno. Deck odtwarza. Nagrywanie sprawdzę za jakiś czas. Jak będzie czas. 1 4
Radmar Opublikowano 13 Lutego 2019 Opublikowano 13 Lutego 2019 58 minut temu, sherlock napisał: ... i wygrałem Ale to nieszczęśliwy jesteś, że wygrałeś? No dobrze chyba, co nie? Ja wiem, że to "na pedały", za którymi nie przepadasz, ale za równowartość kasety TDK SA to warto było.
Admin sherlock Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Admin Opublikowano 13 Lutego 2019 Spoiler SA nie jest tyle warta ile żądają za nią cwani handlarze i ile dają jelenie. 4 minuty temu, Radmar napisał: Ale to nieszczęśliwy jesteś, Liczyłem, że będzie bardziej popsuty a nie tylko latający plastyk.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.