kefas Postat Ianuarie 16, 2018 Postat Ianuarie 16, 2018 Technics RS-B66W Dane techniczne Podwójny, kompaktowy magnetofon kasetowy System śledzenia: 4-ścieżkowe, 2-kanałowe stereo Prędkość taśmy: 4,8 cm / s Głowice: 1 x odtwarzanie, 1 x nagrywanie / odtwarzanie, 1 x kasowanie Silnik: 2 x kabestan, 2 x szpula Typ taśmy: typ I, CrO2, metal Redukcja szumów: B, C, DBX Pasmo przenoszenia: od 20 Hz do 21 kHz (taśma metalowa) Stosunek sygnału do szumu: 92 dB (DBX) Wow i Flutter: 0.06% Wejście: 60mV (linia) Wyjście: 0,4 V (linia) Wymiary: 430 x 110 x 325 mm Waga: 6,9 kg Wykończenie: czarny Rok: 1988 Wyczyszczony i nasmarowany usunięta delikatna usterka Środek 1 2
artekk Postat Ianuarie 16, 2018 Postat Ianuarie 16, 2018 Świetnie się prezentuje, nawet kasetki firmowe się znalazły do pozowania W środku też na bogato. Może napiszesz coś o usterce i jak sobie z nią poradziłeś ? Jak gra w stosunku do innych decków, które posiadasz ?
kefas Postat Ianuarie 16, 2018 Autor Postat Ianuarie 16, 2018 Usterka - po wciśnięciu ,,Play''(nie za każdym razem) grał 2,3 sek. a czasem kilka minut i się wyłączał. Chyba bym do tego nie doszedł ale przypadkowo dotknąłem ,,języczków'' wykrywania taśm i coś tam po prostu nie łączyło. Gra fajnie ale tylko tyle na ten czas mogę powiedzieć bo dopiero co go złożyłem i nie miałem czasu się nim pobawić. Napęd w kilku zdjęciach jeszcze przed czyszczeniem ...i widok z paskami. Paski wymienia się bardzo fajnie bo te koła zamachowe mają dość silny magnes, układa się je na metalowej ,,tacce'' w miejscach plastikowych...? no w tych miejscach co widać na zdjęciach zakłada paski i całość montuje. Ja pasków nie wymieniałem tylko je umyłem w wodzie z mydłem. Paski długości 257mm i 185mm szerokość 4mm 1
Postări Recomandate
Postat de justified,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum