kefas Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Technics RS-B66W Dane techniczne Podwójny, kompaktowy magnetofon kasetowy System śledzenia: 4-ścieżkowe, 2-kanałowe stereo Prędkość taśmy: 4,8 cm / s Głowice: 1 x odtwarzanie, 1 x nagrywanie / odtwarzanie, 1 x kasowanie Silnik: 2 x kabestan, 2 x szpula Typ taśmy: typ I, CrO2, metal Redukcja szumów: B, C, DBX Pasmo przenoszenia: od 20 Hz do 21 kHz (taśma metalowa) Stosunek sygnału do szumu: 92 dB (DBX) Wow i Flutter: 0.06% Wejście: 60mV (linia) Wyjście: 0,4 V (linia) Wymiary: 430 x 110 x 325 mm Waga: 6,9 kg Wykończenie: czarny Rok: 1988 Wyczyszczony i nasmarowany usunięta delikatna usterka Środek 1 2
artekk Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Świetnie się prezentuje, nawet kasetki firmowe się znalazły do pozowania W środku też na bogato. Może napiszesz coś o usterce i jak sobie z nią poradziłeś ? Jak gra w stosunku do innych decków, które posiadasz ?
kefas Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2018 Usterka - po wciśnięciu ,,Play''(nie za każdym razem) grał 2,3 sek. a czasem kilka minut i się wyłączał. Chyba bym do tego nie doszedł ale przypadkowo dotknąłem ,,języczków'' wykrywania taśm i coś tam po prostu nie łączyło. Gra fajnie ale tylko tyle na ten czas mogę powiedzieć bo dopiero co go złożyłem i nie miałem czasu się nim pobawić. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Napęd w kilku zdjęciach jeszcze przed czyszczeniem Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto ...i widok z paskami. Paski wymienia się bardzo fajnie bo te koła zamachowe mają dość silny magnes, układa się je na metalowej ,,tacce'' w miejscach plastikowych...? no w tych miejscach co widać na zdjęciach zakłada paski i całość montuje. Ja pasków nie wymieniałem tylko je umyłem w wodzie z mydłem. Paski długości 257mm i 185mm szerokość 4mm 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez justified,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.