siwy Postat Iulie 13, 2017 Postat Iulie 13, 2017 JVC KD-10 Dane techniczne: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: electronic governor DC Tape Type: type I, FeCr, CrO2 Noise Reduction: B Frequency Response: 40Hz to 15kHz (Cr02 tape) Signal to Noise Ratio: 61dB (dolby B) Wow and Flutter: 0.06% Total Harmonic Distortion: 0.5% Input: 80mV (line), 0.2mV (mic) Output: 0.41V (line) Dimensions: 420 x 149 x 264mm Weight: 4.5kg Year: 1978 źródło:hifiengine.com Tak na gorąco za wiele nie napiszę. Zakup przypadkowy. Nie nagrywał prawy kanał ale już jest ok. Musiał długo leżakować w trochę wilgotnym miejscu. Powodem było wejście 5din. Trochę kontaktu i nagrywa. Jak czas pozwoli to gruntowny przegląd w przyszłym tygodniu. Bardzo ładny nisko schodzący bas i ładna przestrzeń. Stan wizualny super, trochę na górnej płycie lekkich punkcików rdzy. 1
Admin sherlock Postat Iulie 13, 2017 Admin Postat Iulie 13, 2017 Zaintrygowała mnie dość dziwna moim zdaniem półka na ten magnetofon. Jest niczym element budowy maszyny do szycia @|@ Korzystając z chwili wolnego czasu znalazłem film na "tubce" z naprawy tego decka:
siwy Postat Iulie 13, 2017 Autor Postat Iulie 13, 2017 Masz rację swego czasu wpadłem na pomysł zaadoptowania maszyny po mojej Babci na półkę pod sprzęt. No i tak się stało. Na razie czar prysł, JVC po trzech godzinach grania sam się wyłącza.
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum