Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Szarpnąłem sie i mam konto na Spotify. Ujdie w tłoku. Teraz dylemat jak cokolwiek stamtąd nagrać na magnetofon ?

• Răspunsuri 4
  • Creată
  • Ultimul Răspuns

Cele mai bune postere din acest subiect

• Jurek

2

• siwy

1

• ArturP

1

• Precel_Makowy

1

Cele mai bune postere din acest subiect

Postat
53 minuty temu, Jurek napisał:

Szarpnąłem sie i mam konto na Spotify. Ujdie w tłoku. Teraz dylemat jak cokolwiek stamtąd nagrać na magnetofon ?

A na czym słuchasz treści ze Spotify?

Komputer? Wyjście słuchawkowe podłączasz do wejścia liniowego magnetofonu. Trochę nie teges, ale w tłoku ujdzie.

Telefon? Jak wyżej.

Komputer podłączony do wzmacniacza rasowego? Wejście liniowe magnetofonu podłączasz do wyjścia wzmacniacza typu Tape Out.

Komputer podłączony do jakiejś wieży. Jak w pierwszym i drugim wariancie. 

Postat

Na laptopie. Niestety wyjście słuchawkowe nie działa. tak samo jak i ETERNET. No takie efekty jak sie miało gwarancje dodatkową.W ERGO HESTII. Ergo Hestia bardzo chętnie obejmuje gwarancją dodatkową pofabryczną urządzenia elektroniczne. Niestety po czasie gwarancji fabrycznej cesje przejmuje Hestia ze swoimi znafcami tak znafcamiswoim serwisem i jedynym w Polsce bodajrze w Koszalinie. Niekompetencji ignoranci i do nieczego sie nie przyznają, zawsze wina klienta. NIe polecam.

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.