Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Szukam i szukam , i nic za tym nie idzie ... potrzebuję porady pomocy :) Uwielbiam słuchać muzyki i tu pojawia się problem :(
Chciałbym nabyć drogą kupna jakiś fajny sprzęt :) Banał wiem ... ale szukam czegoś z mojej młodości czegoś co będzie na tyle uniwersalne że każdy rodzaj muzyki na tym pójdzie.

Co dla mnie ważne to bujające się wskazówki bo ich magia ... przenosi mnie w tamte lata a i sentyment chyba wraz z wiekiem wzrasta :)

Czy możecie mi coś polecić ? Czy możecie doradzić wskazać drogę pokazując konkretne modele, zestawy :) To może być amplituner ale pod który będę mógł podłączyć magnetofon, gramofon, i w przyszłości szpulę :)

Bardzo proszę Was o pomoc ...

Posiadam Sansui A-40 i T60L

• Răspunsuri 2
  • Creată
  • Ultimul Răspuns

Cele mai bune postere din acest subiect

• Michał

2

• sherlock

1

Zile populare

Cele mai bune postere din acest subiect

• Admin
Postat

Napisz jakiej dokładnie muzyki słuchasz (wymień swoich ulubionych wykonawców) i jakie masz oczekiwania co do dźwięku. I może widełki cenowe dla wzmacniacza, tunera lub amplitunera. Preferencje kolorystyczne tez sa ważne. I gdzie to będziesz trzymał (wielkość pomieszczenia). Masz juz jakieś kolumny? Możesz wrzucić też swoje "typy", fotografie zestawów czy poszczególnych elementów składowych.

Postat

Widzisz w tym problem że słucham wszystkiego ... no przesadziłem :) bez "NASZEGO" Disco polsatoskiego bo nazwy nie chcę wymieniać :) Pomieszczenie normalne ok 30m2.
CO do koloru to srebrny najlepiej no i moje ukochane wskazówki :) Co do ceny ... coś rozsądnego bez jakiś mega drogich rzeczy a z rozmowy z jednym z Was na FB to ceny w necie są totalnie z duuuu..Y. 

Kolumny mam koda filharmony , tonsil Voyager :) Więcej grzechów nie pamiętam :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.