audiotone Postat Iulie 17, 2017 Postat Iulie 17, 2017 TEAC A-770 TEAC A-770 to magnetofon trzy głowicowy z jedną rolką przesuwu. Z bardzo ładnymi dużymi wskaźnikami poziomu wysterowania . Magnetofon kupiłem uszkodzony, był problem z mechanizmem , po zamontowaniu nowych pasków i nowej rolki i małych regulacjach magnetofon jest w pełni sprawny. Poniżej małe video i zdjęcia posiadanego egzemplarza : Dane techniczne: Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B Signal to Noise Ratio: 55dB (dolby B) Wow and Flutter: 0.2% Total Harmonic Distortion: 2.2% Input: 275mV (line), 0.35mV (mic) Output: 0.435V (line) Dimensions: 302 x 431 x 126mm Weight: 7kg źródło:hifiengine.com Zdjęcia :
JaKub Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Naprawiałem znajomemu dość podobnego, ale dwugłowicowy i też podobny mechanizm, wskaźniki miał na pewno inne, bo nie "zwisające" z góry, tylko od dołu. Nie mogę przypomnieć sobie modelu :-(
audiotone Postat Noiembrie 4, 2017 Autor Postat Noiembrie 4, 2017 Był podobny model bodajże A-660 , ale jak mówisz nie od dołu wskaźniki to raczej nie ten :
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum