Sari la conținut

Problem z kolumnami SB CA 1060

Jurek

Postări Recomandate

Postat

Mam problem z kolumnami SB CA 1060. Mam dwa wzmacniacze SU-V4X i dwa korektory SH 8046, grafitowe i srebrne , po komplecie. Otóż grałem na grafitowym komplecie , ale naszło mnie sprawdzić ten srebrny. Po podłączeniu sprzetu sygnał przechodzi prawidłowo w zależności od żródła. Sęk w tym że nie mam sygnału na kolumny, cicho sza. Zamieniłem z powrotem na grafitowy i też cicho sza. Co o może być ? Przed każdym wyłączeniem sprzętu głośność zjeżdżam do zera tak na wszelko wypadek. Heip pomóżcie.

• Răspunsuri 14
  • Creată
  • Ultimul Răspuns

Cele mai bune postere din acest subiect

• Jurek

9

• audiotone

5

• Radmar

1

Cele mai bune postere din acest subiect

Imagini postate

Postat

Podłącz samo źródło i wzmacniacz bez korektora do kolumn i sprawdź. Wyeliminujesz takim sposobem błędne połączanie lub inne usterki w korektorze.

Postat
43 minuty temu, audiotone napisał:

Podłącz samo źródło i wzmacniacz bez korektora do kolumn i sprawdź. Wyeliminujesz takim sposobem błędne połączanie lub inne usterki w korektorze.

Mam wzmacniacz SU V4X z wyjsciem na korektor to chyba żadnych pomyłek w podłączeniu nie ma. Sprzęt mam podłączony do wyjść we wzmacniaczu tam gdzie są opisane żeby były. Czy z korekcją czy bez sygnał na głośniki nie wychodzi

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.