audiotone Opublikowano 1 Czerwca 2019 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Marantz CD-75 Odtwarzacz dostałem w gratisie z lux-em KX-101... Więc musiałem go mieć . Jaki jest każdy widzi lub wie jak wyglądały wczesne "cedeki". Coś ala nasza "fonika ze swoim 001" którą notabene długo posiadałem. Odtwarzacz jest sprawny wymagał tylko małego przeglądu i smarowania tu i ówdzie. Na wspomnienie zasługują: - złocone gniazda wyjściowe - spdif - parę modów w torze audio dotyczących zastosowanych kondensatorów "Elna Cerafine".... widać na foto ciekawe czy to ktoś sam robił czy robota firmy.... - czyta płyty od kopa, nawet chodnikowe i analogowe... poza tym TDA1541 DAC..... I fotki z wnętrza i nie tylko : Wzmacniacz słuchawkowy: I efekt końcowy : 4
Admin sherlock Opublikowano 2 Czerwca 2019 Admin Opublikowano 2 Czerwca 2019 Środek rzeczywiście stawia wiele pytań, zwłaszcza w kwestii tych modów. Ja zakładam, że odtwarzacz był w rękach jakiegoś zdolnego pasjonata, który chciał polepszyć walory brzmieniowe tego odtwarzacza.
Radmar Opublikowano 2 Czerwca 2019 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Ale chodzi pięknie, i to błyskawiczne wczytywanie. Czyżby niezniszczalny CDM 4/19?
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.