audiotone Postat Iunie 1, 2019 Postat Iunie 1, 2019 Marantz CD-75 Odtwarzacz dostałem w gratisie z lux-em KX-101... Więc musiałem go mieć . Jaki jest każdy widzi lub wie jak wyglądały wczesne "cedeki". Coś ala nasza "fonika ze swoim 001" którą notabene długo posiadałem. Odtwarzacz jest sprawny wymagał tylko małego przeglądu i smarowania tu i ówdzie. Na wspomnienie zasługują: - złocone gniazda wyjściowe - spdif - parę modów w torze audio dotyczących zastosowanych kondensatorów "Elna Cerafine".... widać na foto ciekawe czy to ktoś sam robił czy robota firmy.... - czyta płyty od kopa, nawet chodnikowe i analogowe... poza tym TDA1541 DAC..... I fotki z wnętrza i nie tylko : Wzmacniacz słuchawkowy: I efekt końcowy : 4
Admin sherlock Postat Iunie 2, 2019 Admin Postat Iunie 2, 2019 Środek rzeczywiście stawia wiele pytań, zwłaszcza w kwestii tych modów. Ja zakładam, że odtwarzacz był w rękach jakiegoś zdolnego pasjonata, który chciał polepszyć walory brzmieniowe tego odtwarzacza.
Radmar Postat Iunie 2, 2019 Postat Iunie 2, 2019 Ale chodzi pięknie, i to błyskawiczne wczytywanie. Czyżby niezniszczalny CDM 4/19?
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum