Acesta este un post popular. jan0sik Postat Iunie 30, 2019 Acesta este un post popular. Postat Iunie 30, 2019 Alpage AL-300 Witam. Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem takiego cudeńka.. Kupiony na giełdzie jako działająco-uszkodzony. Wiedziałem o tym ale nie mogłem się oprzeć. Tak mnie urzekł wyglądem, że powiedziałem "muszę go mieć" ? Odtwarzanie działa ale ma problem z generatorem sygnału przy nagrywaniu.. Myślę, że za trzy tygodnie będzie w pełni sprawny bo zależy mi na nim żeby był jak z fabryki. Po prostu ma działać jak nowy ? Specyfikacja: Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.76 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Tape Type: type I, CrO2, FeCr, Metal Noise Reduction: B Frequency Response: 20Hz to 22kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 68dB (dolby ? ) Wow and Flutter: 0.035% Total Harmonic Distortion: 0.9% Input: 100mV (line), 0.25mV (mic) Output: 1V (line) Semiconductors: 118 x transistors, 6 x IC, 90 x diodes, 3 x zener diodes, 17 x FET Dimensions: 435 x 120 x 300mm Weight: 8.7kg 8
Admin sherlock Postat Iunie 30, 2019 Admin Postat Iunie 30, 2019 Swietna maszyna. Mam osobiście dwa klony tego Alpine'a: Eumig FL-900 i Loewe SR3870. W przeciwieństwie do moich ma zdejmowany panel z przyciskami sterującymi, który wtedy może pełnić rolę pilota na kablu.
artekk Postat Iunie 30, 2019 Postat Iunie 30, 2019 Kupiłem kiedyś takiego, miał mieć paski do wymiany, a nie działało w nim nic poza podświetleniem wskaźników. Na dodatek palił bezpieczniki. Dlatego wrócił do właściciela. Mam klona firmy Aristona, "prawie" sprawnego w ładnym stanie wizualnym, ale nie wiem czy znajdę siłę, żeby uzdrowić go do końca. Niemniej Alpine jest chyba najładniejszy i to pierwowzór klonów, który wg znanych mi opinii w sensownym stanie potrafi zagrać bardzo dobrze.
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
instrukcja serwisowa / service manual
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de sherlock,
instrukcja użytkownika / user manual
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum