Admin sherlock Opublikowano 21 Lipca 2017 Admin Opublikowano 21 Lipca 2017 Każdy z nas zna bolączkę pakowania sprzętu do wysyłki. Jedni podchodzą do tego "lajtowo" (przeważnie handlarze), drudzy wręcz z pietyzmem. Zaprezentuję jedną z takich "fenomenalnie" wykonanych wysyłek. Dziw, że deck dotarł cały. Jak macie zdjęcia paczek, które do Was dotarły to wstawiajcie. Nie tylko złe, ale i dobre przykłady.
Radmar Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 A jest jeszcze jedna fajna opcja pakowania i chyba sprawdzona. Dostałem tak kiedyś paczkę z Niemiec z gramofonem, który był zapakowany... w chrupki kukurydziane. Nie dość, że gramofon miał idealną amortyzację i zabezpieczenie przed uszkodzeniem, to jeszcze, przez miesiąc czasu mogłem żreć chrupki. ;D Zdjęcia niestety nie mogę zrobić, bo chrupków już nie ma. : 1
Admin sherlock Opublikowano 15 Września 2017 Autor Admin Opublikowano 15 Września 2017 Dostałem paczkę. Wyglądało to jak dostawa kuchni gazowej. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Taką paczką można by było rzucać a i tak sprzęt byłby bezpieczny. Rzadko zdarza się otrzymać tak bezpiecznie zapakowany sprzęt.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.