Admin sherlock Postat Iulie 21, 2017 Admin Postat Iulie 21, 2017 Każdy z nas zna bolączkę pakowania sprzętu do wysyłki. Jedni podchodzą do tego "lajtowo" (przeważnie handlarze), drudzy wręcz z pietyzmem. Zaprezentuję jedną z takich "fenomenalnie" wykonanych wysyłek. Dziw, że deck dotarł cały. Jak macie zdjęcia paczek, które do Was dotarły to wstawiajcie. Nie tylko złe, ale i dobre przykłady.
Radmar Postat Septembrie 12, 2017 Postat Septembrie 12, 2017 A jest jeszcze jedna fajna opcja pakowania i chyba sprawdzona. Dostałem tak kiedyś paczkę z Niemiec z gramofonem, który był zapakowany... w chrupki kukurydziane. Nie dość, że gramofon miał idealną amortyzację i zabezpieczenie przed uszkodzeniem, to jeszcze, przez miesiąc czasu mogłem żreć chrupki. ;D Zdjęcia niestety nie mogę zrobić, bo chrupków już nie ma. : 1
Admin sherlock Postat Septembrie 15, 2017 Autor Admin Postat Septembrie 15, 2017 Dostałem paczkę. Wyglądało to jak dostawa kuchni gazowej. Taką paczką można by było rzucać a i tak sprzęt byłby bezpieczny. Rzadko zdarza się otrzymać tak bezpiecznie zapakowany sprzęt.
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum