Admin sherlock Postat August 15, 2019 Admin Postat August 15, 2019 To ja zacznę pierwszy. Nie jest tajemnicą, że moim "ulubieńcem" jest deck TA-2570. Takie to jest wielbienie, że mam go kilka sztuk. Na razie kilka bo jak znowu trafi się w jakiejś fajnej cenie to nie oprę się i kupię
G.Moderator Jakub K Postat August 16, 2019 G.Moderator Postat August 16, 2019 Andrzeju, za Twoją namową/podpowiedzią nabyłem swoje pierwsze Onkyo TA-2500 Z racji, że jest jedyny w mojej kolekcji, automatycznie jest ulubiony. Powiem więcej - miłość od pierwszego spojrzenia choć wymagał dopieszczenia. Oby się trafił kolejny i obym wtedy miał luźne zaskórniaki
artekk Postat August 16, 2019 Postat August 16, 2019 Jeśli idzie o magnetofony jest nim TA-2070. Ze mną już kilkanaście latek. Z pozostałej elektroniki mam odtwarzacz bluray BD-SP309, który po prostu jest i działa. I miałem fajny amplituner kina domowego TX-SR875. Ten był naprawdę dobry, kawał fajnego kloca, dobrze grającego i funkcjonalnego, ale ze strachu przed awarią płytki HDMI poszedł w świat. Z inną elektroniką (poza magnetofonami) tej firmy nie miałem do czynienia. 1
Postări Recomandate
Please register to see more content.