Admin sherlock Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Admin Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Powiedzcie mi dlaczego tylko fani tej marki przyozdabiają w ten sposób swoje systemy. Nie widziałem w sieci zdjęć systemów innych marek, które miałyby takiej wątpliwej urody świecący dodatek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek123 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Bo ma świecić i być widowiskowe. Ale te niebieskie loga... Festyn. Jakby nie było innego koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Moderator justified Opublikowano 17 Sierpnia 2019 G.Moderator Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 3 minuty temu, sherlock napisał: Powiedzcie mi dlaczego tylko fani tej marki przyozdabiają w ten sposób swoje systemy. Nie widziałem w sieci zdjęć systemów innych marek, które miałyby takiej wątpliwej urody świecący dodatek. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Czy Ty Andrzeju chcesz BANA? Przecież to jest zjawiskowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.