nano Postat Iunie 21, 2017 Postat Iunie 21, 2017 witam jestem tu nowy przepraszam za balagan jaki tu wprowadze pokaze rolki dociskowe z nakamichi cr-5 fotki nie sa moje ale w szufladzie je mam rolki i uchwyty pasuja do mnustwa magnetofonow ze zannami silniczkami sankyo tzw pozytywki np. do NAD 6300
Admin sherlock Postat Iunie 21, 2017 Admin Postat Iunie 21, 2017 A witamy, witamy ! Zastanawiam się nano czego Ty mógłbyś nie mieć Tak po dłuższej chwili chyba już wiem: całego stada decków. Jak pamiętam masz dwa: jeden naprawiasz, drugi słuchasz Dla wielu osób informacja o zamienności rolek w mechanizmach (w tym przypadku Sankyo) będzie bardzo przydatna. Kolejny argument czy raczej "plus dla Sankyo". Ile to razy trzeba było "modzić" rolkę bo akurat a jakimś mechanizmie była uszkodzona a do tego jeszcze nietypowa.
Ufolew Postat Aprilie 13, 2025 Postat Aprilie 13, 2025 Tak czytam, " jestem tu nowy" patrzę " nano", sprawdzam datę ło matko.... Ciekawy temat i bez rozwinięcia. Szukam rolek, bądź sprawdzonego źródła do rolek od Sankyo ( Onkyo Kenwood). Często pada wzmianka o Słowaku, ale nie mogłem znaleźć do niego kontaktu. Czy nadal to jest najlepsze źródło i czy można prosić o kontakt. Pozdrawiam Michał
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum