Admin sherlock Postat Septembrie 5, 2019 Admin Postat Septembrie 5, 2019 41 minut temu, sido napisał: Swoją drogą macie jakieś spostrzeżenia co do trwałości pasków i rolek w różnych markach? Chodzi mi o te które jak się wydaje są od nowości i nie były wymieniane czyli oryginalne W europejskich deckach paski raczej parciały i rozsypywały się. Japońskie to oczywiście czarna maź, choć nie jest to regułą. Sprzęty vintage z Japonii trzymały sie dobrze.
czarek123 Postat Septembrie 6, 2019 Postat Septembrie 6, 2019 Wydaje mi się, że wpływ ma też temperatura w jakiej stał deck. Przykład: mam od nowości az6 w którym pasek poddał się po 17 latach. Niby działał ale był już popękany. Kupiłem kiedyś drugiego i w nim pasek był w bardzo dobrym stanie a był kupiony w podobnym czasie.
Admin sherlock Postat Septembrie 6, 2019 Autor Admin Postat Septembrie 6, 2019 Myślę, że decydujący wpływ ma skład mieszanki i proces wulkanizacji. Dobrze, do końca zwulkanizowana guma, powinna zachować bardzo długo swoje właściwości. Zobacz na opony samochodowe - pracują w zakresie -40 - +65 stopni, mogą na zwałowisku leżeć dziesiątki lat i nie rozpłyną się.
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum