walkerfreeman Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 Przedstawiam decka którego kupiłem dla wycieraczek i ogólnie designu. Posiadam 2 sztuki, działające bez problemu. W tym modelu koła nawijające są "zębate" co widać na załączonych fotkach. Deck gra bardzo dobrze, nie jest doceniany, ale ja stawiam go b.wysoko jeśli chodzi o doznania słuchowe. Mechanizm wydaje się b.trwały, jest głośny bo są koła zębate, które go generują, ale szczerze mówiąc mieści się to w granicach normy. W obydwu moich egzemplarzach zamawiałem paski z DE , które kosztowały tylko co zakupione decki (rolek nie wymieniałem wcale bo dają radę). Wymiana pasków wiąże się z wyjęciem mechanizmów i wylutowaniem przewodów (nie ma wtyczek, które można łatwo wypiąć). Mechanizm smarowałem i myłem. Generalnie bardzo polecam tego decka. Wersja DEMO jak gra 1 1
artekk Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 Widzę, że nadrabiasz zaległości w prezentacji swoich decków, a my nie nadążamy oglądać Zawsze podobał mi się ascetyczny design tej linii Fishera. Duże okno w kieszeni kasety i duże wskaźniki "robią robotę".
walkerfreeman Opublikowano 16 Września 2019 Autor Opublikowano 16 Września 2019 co mogę jeszcze napisać... koła zębate "na zębach" są grube (3-4 mm) co przekłada się na odpowiednie rozłożenie sił działających na nie, a to minimalizuje ich zużycie...
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.