walkerfreeman Postat Septembrie 16, 2019 Postat Septembrie 16, 2019 Przedstawiam decka którego kupiłem dla wycieraczek i ogólnie designu. Posiadam 2 sztuki, działające bez problemu. W tym modelu koła nawijające są "zębate" co widać na załączonych fotkach. Deck gra bardzo dobrze, nie jest doceniany, ale ja stawiam go b.wysoko jeśli chodzi o doznania słuchowe. Mechanizm wydaje się b.trwały, jest głośny bo są koła zębate, które go generują, ale szczerze mówiąc mieści się to w granicach normy. W obydwu moich egzemplarzach zamawiałem paski z DE , które kosztowały tylko co zakupione decki (rolek nie wymieniałem wcale bo dają radę). Wymiana pasków wiąże się z wyjęciem mechanizmów i wylutowaniem przewodów (nie ma wtyczek, które można łatwo wypiąć). Mechanizm smarowałem i myłem. Generalnie bardzo polecam tego decka. Wersja DEMO jak gra 1 1
artekk Postat Septembrie 16, 2019 Postat Septembrie 16, 2019 Widzę, że nadrabiasz zaległości w prezentacji swoich decków, a my nie nadążamy oglądać Zawsze podobał mi się ascetyczny design tej linii Fishera. Duże okno w kieszeni kasety i duże wskaźniki "robią robotę".
walkerfreeman Postat Septembrie 16, 2019 Autor Postat Septembrie 16, 2019 co mogę jeszcze napisać... koła zębate "na zębach" są grube (3-4 mm) co przekłada się na odpowiednie rozłożenie sił działających na nie, a to minimalizuje ich zużycie...
Postări Recomandate
Postat de bilcor,
service manual / instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum