kefas Postat Septembrie 24, 2019 Postat Septembrie 24, 2019 Takie kolumny kupiłem od znajomego, są to kolumny tubowe z głośnikiem szerokopasmowym Fostex 206e. Kolega zamówił u stolarza skrzynie i wsadził w nie ten głośnik . Ja postanowiłem je upiększyć. Położyć na nich fornir naturalny i to niniejszym czynię. Relacje z moich prac chcę tutaj publikować jeśli kogoś to interesuje. Na początek kupiłem do nich gniazda głośnikowe bo ich nie było. 3
kefas Postat Septembrie 24, 2019 Autor Postat Septembrie 24, 2019 No i zacząłem. Najpierw szpachlowanie zagłębionych wkrętów. Dalsze prace przeniosłem do garażu Początek był słaby, w domowych warunkach jest to szalenie trudne ale jakoś sobie poradziłem. Fornir to dąb 1mm i jest dość sztywny a mój docisk wyglądał tak: Jestem po pierwszych szlifach i sporo pracy jeszcze przede mną ale dzięki internetowym kolegą ich radą powoli sunę do przodu 2 2
kefas Postat Septembrie 24, 2019 Autor Postat Septembrie 24, 2019 Ja idę robić postępy a Wy możecie poczytać o czym ,,mowa'' https://www.technologie.info.pl/czym-jest-glosnik-szerokopasmowy/
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum