Slawek Aiwa Opublikowano 6 Września 2019 Opublikowano 6 Września 2019 Nie słyszę różnicy pomiędzy MD-CD, wcale nie znaczy, że komuś nadepnął słoń na ucho. Stety, kopia MD jest bardzo trudna do odróżnienia względem CD. Moje zdanie.
Admin sherlock Opublikowano 6 Września 2019 Admin Opublikowano 6 Września 2019 3 godziny temu, Slawek Aiwa napisał: Nie słyszę różnicy pomiędzy MD-CD, wcale nie znaczy, że komuś nadepnął słoń na ucho Dużo zależy od muzyki, od gatunku. Reszta sprzętu też jest ważna (bo jest po prostu łatwiej), ale w mojej ocenie jakby rodzaj muzyki przeważał.
Slawek Aiwa Opublikowano 6 Września 2019 Autor Opublikowano 6 Września 2019 4 minuty temu, sherlock napisał: Dużo zależy od muzyki, od gatunku. Reszta sprzętu też jest ważna (bo jest po prostu łatwiej), ale w mojej ocenie jakby rodzaj muzyki przeważał. W tej kwestii mogę się zgodzić - może nie koder Atrac R lub S, ale wersja 4.5 może ukazać niedoskonałosci przy muzyce klasycznej. Mówię może....bo np. MDS-JA50 z Atrac 4.5 gra wybitnie, ale inne komponenty wewnątrz też odgrywają rolę. 1
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.