Slawek Aiwa Postat Septembrie 6, 2019 Share Postat Septembrie 6, 2019 Nie słyszę różnicy pomiędzy MD-CD, wcale nie znaczy, że komuś nadepnął słoń na ucho. Stety, kopia MD jest bardzo trudna do odróżnienia względem CD. Moje zdanie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Admin sherlock Postat Septembrie 6, 2019 Admin Share Postat Septembrie 6, 2019 3 godziny temu, Slawek Aiwa napisał: Nie słyszę różnicy pomiędzy MD-CD, wcale nie znaczy, że komuś nadepnął słoń na ucho Dużo zależy od muzyki, od gatunku. Reszta sprzętu też jest ważna (bo jest po prostu łatwiej), ale w mojej ocenie jakby rodzaj muzyki przeważał. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Slawek Aiwa Postat Septembrie 6, 2019 Autor Share Postat Septembrie 6, 2019 4 minuty temu, sherlock napisał: Dużo zależy od muzyki, od gatunku. Reszta sprzętu też jest ważna (bo jest po prostu łatwiej), ale w mojej ocenie jakby rodzaj muzyki przeważał. W tej kwestii mogę się zgodzić - może nie koder Atrac R lub S, ale wersja 4.5 może ukazać niedoskonałosci przy muzyce klasycznej. Mówię może....bo np. MDS-JA50 z Atrac 4.5 gra wybitnie, ale inne komponenty wewnątrz też odgrywają rolę. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum