Slawek Aiwa Postat Septembrie 6, 2019 Postat Septembrie 6, 2019 Nie słyszę różnicy pomiędzy MD-CD, wcale nie znaczy, że komuś nadepnął słoń na ucho. Stety, kopia MD jest bardzo trudna do odróżnienia względem CD. Moje zdanie.
Admin sherlock Postat Septembrie 6, 2019 Admin Postat Septembrie 6, 2019 3 godziny temu, Slawek Aiwa napisał: Nie słyszę różnicy pomiędzy MD-CD, wcale nie znaczy, że komuś nadepnął słoń na ucho Dużo zależy od muzyki, od gatunku. Reszta sprzętu też jest ważna (bo jest po prostu łatwiej), ale w mojej ocenie jakby rodzaj muzyki przeważał.
Slawek Aiwa Postat Septembrie 6, 2019 Autor Postat Septembrie 6, 2019 4 minuty temu, sherlock napisał: Dużo zależy od muzyki, od gatunku. Reszta sprzętu też jest ważna (bo jest po prostu łatwiej), ale w mojej ocenie jakby rodzaj muzyki przeważał. W tej kwestii mogę się zgodzić - może nie koder Atrac R lub S, ale wersja 4.5 może ukazać niedoskonałosci przy muzyce klasycznej. Mówię może....bo np. MDS-JA50 z Atrac 4.5 gra wybitnie, ale inne komponenty wewnątrz też odgrywają rolę. 1
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum