Skocz do zawartości

Sennheiser HD 4.50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IMG_20191017_210900.jpg

Przedstawiam słuchawki Sennheiser HD 4.50. Posiadam je od grudnia ubiegłego roku. Przed zakupem robiłem "rozpoznanie terenu" po sklepach, aby kupić słuchawki do maks. 600 złotych, bezprzewodowe bluetooth, z jak największymi nausznikami aby moje ucho mieściło się w środku no i oczywiście, aby jak najlepiej grały. Słuchawki mają funkcję "izolowania" od hałasu dochodzącego z zewnątrz i faktycznie bardzo dobrze ten system działa po włączeniu. Można też je połączyć przewodem z wyjściem słuchawkowym co tez jest zaletą. Wada to brak informowania głosem, że funkcja tłumienia dźwięków z zewnątrz jest włączona i czasami nie wiem czy ją włączyłem czy nie... sygnalizacja włączenia jest tylko mrugającą diodą na fioletowo. Szkoda, że słuchawki nie pamiętają ustawienia funkcji tłumienia, po wyłączeniu trzeba znowu ją włączyć. Włączanie i wyłączanie słuchawek, niski stan akumulatora, lub czy słuchawki sparowały się z nadajnikiem przekazywany jest głosem kobiety. Co do wad no to jednak uszy się grzeją, ale czy są słuchawki w których nie jest za ciepło po godzinie słuchania???? Wykonanie solidne, przyciski funkcyjne mogli dać lepsze, ale całość wg mnie przyzwoita. Nauszniki są zdejmowane więc można wymienić. Słuchawki są składane i sprzedawane razem z miękkim etui zamykanym na zamek.

Dźwięk... no co tu dużo mówić, cholernie dynamiczny, ostry, bardzo mi odpowiada, wysokie na wysokim poziomie. Parowanie ze sprzętem czy to z telefonem czy ze stacjonarnym pc bezproblemowe, łączność bez zakłóceń, przerywania no chyba, że wychodzimy poza zasięg standardu BT.  Bateria trzyma faktycznie tak długo jak podaje producent w specyfikacji. Bardzo polecam.

IMG_20191017_210926.jpg IMG_20191017_210909.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• sherlock

2

• walkerfreeman

2

• Admin
Opublikowano
1 godzinę temu, walkerfreeman napisał:

z jak największymi nausznikami aby moje ucho mieściło się w środku

Jak tak patrzę na małe zdjęcie to wydaje mi się, że moje ucho by tam nie weszło. Może to tylko złudzenie.

1 godzinę temu, walkerfreeman napisał:

czy są słuchawki w których nie jest za ciepło po godzinie słuchania????

Moje

Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

nie powodują grzania się po paru godzinach, nawet latem.

Opublikowano

no moje uszy też nie mieszczą się... zapomniałem dodać :(

Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.