walkerfreeman Opublikowano 26 Października 2019 Opublikowano 26 Października 2019 Przedstawiam Kenwood-a KX7050. Kupiony za 120. Wydawało się, że do wymiany będą tylko paski, ale jak się okazało jest jeszcze problem z kieszenią bo nadal nie otwiera się automatycznie, trzeba jej trochę pomóc. Myślę, że problem jest z nadpękniętym kołem co jest osadzone na ośce silnika od sterowania kieszenią. Jeszcze tego nie zrobiłem bo serwis tego mechanizmu to jakieś nieporozumienie, i naprawę otwierania kieszeni odłożyłem na później. To jest ten mechanizm przy którym rzucałem q...wy kto go projektował!!!! Co do wyglądu to kwestia gustu...mi się nie podoba i został zakupiony z ciekawości. Mechanizm pracuje bardzo cicho co mnie pozytywnie zaskoczyło. Co do "efektów" dźwiękowych to skłamałbym jakbym coś napisał bo go jeszcze dobrze nie słuchałem. Specifications: Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C Frequency Response: 20Hz to 20kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 76dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.055% Total Harmonic Distortion: 1.6% Input: 100mV (line) Output: 0.775V (line) Dimensions: 440 x 127 x 326mm Weight: 5.4kg 1 2
Admin sherlock Opublikowano 26 Października 2019 Admin Opublikowano 26 Października 2019 Z tym obłym frontem mam bodajże 3050 i 7060S. Obsługa sprawia fatalne wrażenie. W 7060S miałem jak pamiętam problem z taśmami. W ręku mechanizm działał a jak wstawiłem do budy to już nie chciał. Taśmy nie łączyły. mi.
walkerfreeman Opublikowano 26 Października 2019 Autor Opublikowano 26 Października 2019 jeszcze parę fotek.... Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.