JaKub Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 AIWA AD-1250 Mój AIWA AD-1250 w końcu doczekał się odmalowania plastikowej ramy, więc mogę "wprowadzić" go na forum :-) Została pięknie odmalowana przez kumpla, dzięki czemu magnetofon w końcu wygląda jak powinien i prezentuje się pięknie! Stara rama była w fatalnym stanie, lakier był sczerniały i podrapany po latach leżenia na strychu w Londynie. Tam wylądowałby na śmietniku razem z gramofonem Marantz TT-2000 oraz konsolą CITRONIC Severn II Popular. Na szczęście tata uratował je i przysłał do mnie, zamiast wywieźć na szrot :-) Magnetofon gra i nagrywa pięknie (mimo już lekko widocznego śladu na głowicy). Ma ciekawy przełącznik Bias, zamiast tradycyjnej regulacji potencjometrem. Lata produkcji 1977-78. 1
Admin sherlock Opublikowano 25 Lipca 2017 Admin Opublikowano 25 Lipca 2017 Ta plastykowa pokrywa to niezły i przydatny pomysł. Przynajmniej sprzęt nie kurzy się tak bardzo.
JaKub Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Opublikowano 25 Lipca 2017 Racja, robi robotę :-) A plastikowa część była w podobnym kolorze jak na zdjęciu głównym, a nawet w gorszym stanie... W każdym razie okropnie to wyglądało...
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.