JaKub Postat Iulie 25, 2017 Share Postat Iulie 25, 2017 AIWA AD-1250 Mój AIWA AD-1250 w końcu doczekał się odmalowania plastikowej ramy, więc mogę "wprowadzić" go na forum :-) Została pięknie odmalowana przez kumpla, dzięki czemu magnetofon w końcu wygląda jak powinien i prezentuje się pięknie! Stara rama była w fatalnym stanie, lakier był sczerniały i podrapany po latach leżenia na strychu w Londynie. Tam wylądowałby na śmietniku razem z gramofonem Marantz TT-2000 oraz konsolą CITRONIC Severn II Popular. Na szczęście tata uratował je i przysłał do mnie, zamiast wywieźć na szrot :-) Magnetofon gra i nagrywa pięknie (mimo już lekko widocznego śladu na głowicy). Ma ciekawy przełącznik Bias, zamiast tradycyjnej regulacji potencjometrem. Lata produkcji 1977-78. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Admin sherlock Postat Iulie 25, 2017 Admin Share Postat Iulie 25, 2017 Ta plastykowa pokrywa to niezły i przydatny pomysł. Przynajmniej sprzęt nie kurzy się tak bardzo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
JaKub Postat Iulie 25, 2017 Autor Share Postat Iulie 25, 2017 Racja, robi robotę :-) A plastikowa część była w podobnym kolorze jak na zdjęciu głównym, a nawet w gorszym stanie... W każdym razie okropnie to wyglądało... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum