Jockerboy Postat Noiembrie 16, 2019 Postat Noiembrie 16, 2019 Witam, chciałbym w tym wątku podzielić się wrażeniami z użytkowania wzmacniacza HK990. Mam go w sumie od niedawna więc w miarę możliwości będę starał się opisać jak mi się z nim układa.W drodze jest już do niego napęd cd HD 990.Wzmacniacz przyjechał do mnie z Niemiec. Ogólnie, pierwsze wrażenia po użytkowanej przez ponad rok Yamaha AX 900 są bardzo pozytywne w stosunku do HK 990. Chociaż jak na swoją klasę Yamaha także grała zacnie.Harman jest podpięty pod zestaw głośników marki STX Quant 300 ale w niedalekiej przyszłości zamierzam zamienić je na Electrino 500. Może się wydawać że kolumny Quant 300 takie proste i niedrogie ale co do dzwięku i jego jakości to nie ma co się czepiać, mają potencjał i naprawdę mogą konkurować z innymi często droższymi od nich rywalami zachodnich czy też zagranicznych marek z wyższej półki. Co do HK 990 jest to mocna bestia prawie 200 W przy 8 Ohm i 206 W / 4 Ohm mocy znamionowej i 1000 W poboru prądu z sieci mówi swoje.W swojej klasie gra on moim zdaniem wyśmienicie i myślę że w pułapie do 10 tyś. Pln trudno znaleźć dla tej jednostki godnego rywala. Jeśli ktoś z was miał go w swoich rękach to proszę o podzielenie się wrażeniami, uwagami za i przeciw. Pozdrawiam 1
Admin sherlock Postat Noiembrie 16, 2019 Admin Postat Noiembrie 16, 2019 W środku wygląda bardzo interesująco: fot.stereophile.com a i tył zaiste imponujący
Jockerboy Postat Noiembrie 17, 2019 Autor Postat Noiembrie 17, 2019 Tak środek jak i tył jednostki jest bardzo imponujący i przemyślany. Potężne radiatory, dwa duże trafa, oraz elektronika w blokach-modułach.Z tyłu praktycznie można pod niego podpiąć wszystko.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum