walkerfreeman Postat Noiembrie 21, 2019 Postat Noiembrie 21, 2019 Cześć wszystkim...dawno mnie nie było więc przedstawiam nowy zakup, kupiony dzisiaj w ciemno. Długo się wahałem, czy brać bo w sumie chcieli bardzo drogo jak za sprzęt który tylko świeci. Tak naprawdę były 3 powody, które mnie przekonały, aby go kupić...stan zewnętrzny idealny, prawie "nówka", unikatowa podświetlana "jaskinia" z kieszenią, no i możliwość obejrzenia i dotknięcia sprzętu przed zakupem (wyszło 205 po targowaniu z 230). Mam nadzieję, że po rozebraniu i porządnym myciu mechanika wystartuje. Specifications: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 1 x electronic control DC Tape Type: type I, CrO2, FeCr Noise Reduction: B Frequency Response: 30Hz to 15kHz (Cr02 tape) Signal to Noise Ratio: 63dB (dolby B) Wow and Flutter: 0.10% Input: 60mV (line), 0.25mV (mic) Output: 0.42V (line) Dimensions: 140 x 410 x 305mm Weight: 6kg 5
Admin sherlock Postat Noiembrie 21, 2019 Admin Postat Noiembrie 21, 2019 Ładny deck i w świetnym stanie wizualnym. Zastanawiam się tylko czy oświetlenie komory kasety to żarówki czy ktoś wstawił diody LED bo barwa jakaś taka dziwna. Ale zakup w sumie udany.
walkerfreeman Postat Noiembrie 21, 2019 Autor Postat Noiembrie 21, 2019 12 minut temu, sherlock napisał: Ładny deck i w świetnym stanie wizualnym. Zastanawiam się tylko czy oświetlenie komory kasety to żarówki czy ktoś wstawił diody LED bo barwa jakaś taka dziwna. Ale zakup w sumie udany. moim zdaniem nie... natomiast mam wątpliwości czy nie był już serwisowany bo druciki którymi są zwinięte przewody są za nowe...
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
service manual / instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de lucas,
user manual / instrukcja użytkownika
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de Szwagier,
service manual PL / instrukcja serwisowa PL
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum