Tiamat Opublikowano 21 Listopada 2019 Opublikowano 21 Listopada 2019 Onkyo K-505X Tego decka kupiłem w zestawie, jako podstawowy system dla syna. Mimo pewnych obiekcji, co do kupowana sprzętu na odległość, bez dokładnej "wizji lokalnej" zakup okazał się bardzo udany. Stan prawie gabinetowy. Sprzęt wychuchany, wyczyszczony, bez kurzu itp., ale oczywiście decka trzeba było otworzyć by wyczyścić głowice i całą resztę toru. Specyfikacja: Type: auto reverse, 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 1 x DC servo Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, HX Pro Frequency Response: 30Hz to 15kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 74dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.1% Input: 80mV (line) Output: 0.5V (line) Dimensions: 205 x 76 x 278mm Weight: 2.6kg Zawsze chciałem mieć szufladę Niekoniecznie od takiego maleństwa oczekiwałem rec level czy dolby C, ale dużym zaskoczeniem było pierwsze odtworzenie kasety. Sprzęt podpięty pod dwudrożne kolumienki Onkyo o mocy 70W naprawdę daje rade!!! Wpięty pod pełnowymiarowy wzmak i dwa zestawy trójdrożnych głośników nie ustępuje mojemu Pioneerowi ct 676. Dźwięk jest cieplejszy i mniej szczegółowy w górnych partiach, ale dynamiczny i absolutnie nie "plasikowy". Małym minusem jest dość wolna prędkość przewijania i odgłosy przy pracy rewersu. Magnetofon, jak i cały mini zestaw polecam do małego pomieszczenia, sypialni. Designersko też jest na dobrym poziomie. 1 1 1
Admin sherlock Opublikowano 21 Listopada 2019 Admin Opublikowano 21 Listopada 2019 Nieźle upakowany "maluszek". I od razu w komplecie cały zestaw. Powiem, że niezła opcja przy braku wolnego miejsca. Taki zestaw prawie wszędzie można wcisnąć. Pogratulować.
Moderator bilcor Opublikowano 3 Czerwca 2022 Moderator Opublikowano 3 Czerwca 2022 Ja swojego kupiłem w pakiecik z wszystkomającym FR-V5. Gra, jeszcze czeka w kolejce do przeglądu. Tego FR niedługo zaprezentuję. Tylko tacka się nie wysuwa temu misiu. Problem, że jedyne SM dostępne jest w wersji krzaczkowej. Przy okazji zdziwiła mnie cena ebayowa tego kaseciaka. Jak za w sumie przeciętny auto rewers to 250$ to sporo. Co do zakupu to historia była taka. Kupuję na olx, ale mi żabkę zamknęli i z automatu transakcja anulowana. No to dzwonię do gościa co robimy? Za pobraniem czy przelew? Decyzja, wysyłam na orlen a jak dojdzie to zapłacisz. No i tak mam ładną parkę za 130. 3
Rekomendowane odpowiedzi