Sari la conținut

Important Drugi i kolejny magnetofon do kolekcji

Postări Recomandate

Postat

Cześć.

Wybór i zakup pierwszego magnetofonu mam już za sobą.

Dzięki waszym poradom kupiłem Kenwood kx9010

Bardzo się cieszę z zakupu i tego jak gra i co oferuje wspomniany magnetofon.

Teraz zastanawiam się nad zakupem kolejnego magnetofonu z podobnej półki cenowej i proszę o ewentualne porady.

Czego oczekiwałbym od niego? Aby grał innym dźwiękiem od Kena 9010, nie chodzi o to żeby był lepszy czy gorszy ale żeby prezentował inny rodzaj prezentowania dźwięku.

Myślę o Onkyo 2570, Denon drm800, Kenwood kx880hx ale jestem oczywiście otwarty na wasze porady i sugestie odnośnie innych modeli i marek.

Poszukam jak już będę miał pewność co do konkretnego modelu na serwisach aukcyjnych ale jak ktoś coś ma do sprzedania to zapraszam z ofertą.

Pozrawiam

Postat

Dobrze napisałeś bo nie mogłem się do Ciebie dopisać na PW.....  ;) A próbowałem z 5 razy i dałem sobie spokój , jak byś pisał pięć razy to samo w ciągu dnia i za każdym razem na samym końcu odmowa wysłania swoich wypocin, to każdy by zrezygnował hehe  :-\ .

Magnetofony te które podałeś są dokładnie opisane w swoich wątkach , to może coś czego niema jeszcze w wątkach.... czyli :

AKAI GX-65

Pioneer CT-S710

Może jakiś Soniak z serii ES.....

To mi przychodzi na początek.

• Admin
Postat

Ciężko coś doradzić bo 9010 poprzeczkę brzmieniową ustanowił dość wysoko. Może jakiś germański deck? Albo Pioneer CT-7x7 , CT-9x9.

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.