Admin sherlock Opublikowano 29 Lipca 2017 Admin Opublikowano 29 Lipca 2017 Yamaha K-1020 Dane techniczne: Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.76 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan, 1 x assist Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, DBX, HX Pro Frequency Response: 20Hz to 23kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 95dB (DBX) Wow and Flutter: 0.03% Total Harmonic Distortion: 0.8% Input: 40mV (line) Output: 0.36V (line) Dimensions: 435 x 134 x 380mm Weight: 7.6kg Year: 1985 1 1
MamutDK Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Szukam na portalach i w ogłoszeniach tego modelu, ale ceny są powyżej moich możliwości. Zakupiłem dzięki Tobie K-960 co się okazało jednym z najlepszych zakupów. Teraz kusi aby się dowiedzieć co potrafi K-1020. Cóż, może się gdzieś trafi okazję. Jedyną rzeczą w wyglądzie, która wymaga przyzwyczajenia to ten suwak fadera na środku. Na pewno, gdyby u mnie stała ta Yamaszka, nie zwracałbym na to uwagi .
artekk Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 On 8.08.2017 at 9:24 PM, MamutDK said: Szukam na portalach i w ogłoszeniach tego modelu, ale ceny są powyżej moich możliwości. Cierpliwości Danielu. Wiem, że sobie też mógłbym udzielić takiej rady, bo czasami za mocno mnie swędzi i przepłacam. Ale w przypadku tej Yamahy, warto poczekać, trafiają się w rozsądnych cenach. Sherlockowa to moja była, ustrzelona za niecałe 3 stówki. Niedawno trafiła mi się czarna KX-1200 w podobnej kwocie. Do najpiękniejszych nie należy, ale grzech było nie wziąć.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
HiFi Stereo Review March_1986 >>> Nakamichi CR7A / TEAC V750 / Yamaha K1020
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
instrukcja użytkownika
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
instrukcja serwisowa
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Opublikowane przez artekk,
Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
test Audio USA 03/86
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.