Admin sherlock Postat Iulie 29, 2017 Admin Postat Iulie 29, 2017 Pioneer CT-939 Dane techniczne: Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.75 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan, 1 x aux Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, HX Pro Frequency Response: 20Hz to 22kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 79dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.024% Total Harmonic Distortion: 0.6% Input: 67mV (line) Output: 0.3V (line) Dimensions: 420 x 133.5 x 372mm Weight: 9.6kg Year: 1988 1
MamutDK Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 Magnetofony z tej serii podobają mi się z wyglądu i budowy. Nawet w kolorze czarnym wyglądają "rasowo". We wnętrzu porządek i dobre części. Jakoś nie miałem u siebie Pioneera i jest to mój błąd. Zawsze mnie zastanawiał jeden fakt w budowie tych magnetofonów. Płyta dolna. Miedziowanie (lub lita miedź - nie wiem jak w nim jest) potrafię jakoś wyjaśnić, ale czy jest jakieś wytłumaczenie dla wytłoczeń widocznych na małym zdjęciu nr 1? Na innym zdjęciu widać otwór montażowy płytki lub czegoś innego w jednym z wytłoczeń. Płytka jest odseparowana od obudowy dość znacznie, ale chyba to nie jest powód o który pytam. Nie wiem. Nie widziałem jeszcze wyjaśnienia. Rzuca się w oczy, a że człowiek ciekawski...
Postări Recomandate
Postat de ke_raj,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum