Moderator Jakub K Opublikowano 20 Stycznia 2020 Moderator Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) Temat poruszany wiele razy, można by rzec temat rzeka. Na początek pokażę Wam górne zawieszenia zamawiane na najbardziej znanym portalu. Trzy górne zawieszenia zamawiane u dwóch dostawców. O zgrozo każde inne Pierwsze od lewej nie dosyć że inny kolor bardziej srebrzyste i błyszczące to dodatkowo cieńsze i bardziej wiotkie. Środkowe i prawe zawieszenie, zamawiane osobno, grubsze i sztywniejsze, kolor bardziej wpadający w odcień oliwkowy ale zgrubienie które idzie na brzegu membrany różnej szerokości! W sumie najlepiej pasujące zawieszenie to to po prawej stronie. Ja mając tego więcej dobrałem w pary pod kątem koloru i sztywności, żeby chociaż głośniki grały w miarę jednakowo. Tu widoczne lewe zawieszenie w porównaniu z membraną. Widać że to małe zgrubienie jest o wiele węższe niż przetłoczenie membrany Podobnie z zawieszeniami do średniotonowców - różne szerokości zgrubienia które powinno pasować do rantu membrany. W sumie idzie to pod spód i nie widać ale żeby aż taka niepowtarzalność kształtu była? Jak żyć? Ostatnio zamawiam tylko ze strony Tonsilu, chyba że czegoś nie mają. A jakie są Wasze doświadczenia? Edytowane 20 Stycznia 2020 przez Jakub K
Admin sherlock Opublikowano 20 Stycznia 2020 Admin Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zdarza się, że jeden dostawca wysyła rożne "wersje"?
Moderator Jakub K Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Moderator Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) No właśnie tak dostałem. Te bardziej zielonkawe są kupione razem od jednego dostawcy i niestety dwie "wersje" To samo z zawieszeniami do średniotonowych. Edytowane 20 Stycznia 2020 przez Jakub K
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.