Filwoj Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 Witam. Poszukuję urządzenia mobilnego zawierającego wzmacniacz słuchawkowy dobrej jakości które pozwoliłoby słuchać muzyki strumieniowanej z zasobów dostępnych poprzez domową sieć wi-fi za pomocą DLNA. Jak na razie znalazłem takie propozycje nad którymi się zastanawiam: Shanling M2X Shanling M5S FiiO M9 Zależy mi na prostej obsłudze, w miarę otwartym systemie (możliwość wgrania apek do obsługi Tidala i tym podobnych), jak najdłuższym czasie działania no i przede wszystkim dobrym brzmieniu. Raczej zbliżonym do analogu, z mocnym basem i wyraźną górą ale bez szkła. Czy ktoś czegoś takiego używa i może podzielić się opinią ? Cena też nie jest bez znaczenia... Jeżeli napisałem w niewłaściwym miejscu to proszę o przeniesienie.
Filwoj Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Opublikowano 12 Lutego 2020 Nikt nie używa takiego sprzętu ? Na razie u mnie w tej roli LG K8 LTE z apką Hi Fi Cast. Funkcjonalnie to już prawie to, ale brzmieniowo jeszcze nie. Dlatego poszukuję sprzętu dedykowanego. Wstępnie rozważam SHANLING M2X i FiiO M6 lub wyższe modele. Brzmieniowo podobno Shanling jest lepszy ale FiiO ma lepszy system (android) który pozwala na modyfikacje oprogramowania. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Filwoj Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Opublikowano 21 Lutego 2020 No cóż, podjąłem decyzję bez waszych podpowiedzi. Odtwarzacz już mam, są też pierwsze problemy ale na razie zapoznaję się i jestem zadowolony jak dzieciak z nowej zabawki. 1
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.