nano Postat Iunie 21, 2017 Postat Iunie 21, 2017 Dual C 844 wpadl mi kiedys w rece stan oplakany jak zawsze
nano Postat Iunie 21, 2017 Autor Postat Iunie 21, 2017 cd zeby wyrwac mechnaizm to trza pozadnie poglowkowac rekord w nim pobity byl okolo 16 kabli trzeba rozlaczyc tak wygladalo oj jak otworzylem pokrywe, szok, trza bylo cos z tym zrobic
nano Postat Iunie 22, 2017 Autor Postat Iunie 22, 2017 pendzelek i wsio powoli trzeba bylo czyscic ja uzywam zwykle wody czyli kranowy to nie zart lub spiritus :-) pendzel wiadro lub umywalka potem tydzien musi sie wszystko suszyc .. dalej i nagle widac tzw "titanik" mechanizm zabojczy po lewej pietrowy matherboard podparty pendzelkiem zolta przekleta elektroniczna czesc ktora sie czesto sypie ! po prost sie roztrzepa "wybucha" na zagraniczynch forach nazywaja ja "wybuchajaca zaba" nie mam pojecia dlaczego w moim wypadku to jedyne co dziala he he he w mon decku znajdowaly sie niezliczone ilosci wosku swieczki prawdopodonnie bardzo fajnie gral wieczorami he he he po wyczyszczenie wygladalo to juz lepiej 10 dni sie suszyl w tym czasie mialem juz "titanika" na stole OP duzo by szlo mowic mechanizm dl kogos takiego jak ja przepiekny niesamwota inzynierska praca waga z 2 kg 1
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
test w Audio USA 7/1982
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de sherlock,
instrukcja użytkownika
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de sherlock,
service manual / instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum