nano Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Dual C 844 wpadl mi kiedys w rece stan oplakany jak zawsze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
nano Postat Iunie 21, 2017 Autor Share Postat Iunie 21, 2017 cd zeby wyrwac mechnaizm to trza pozadnie poglowkowac rekord w nim pobity byl okolo 16 kabli trzeba rozlaczyc Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto tak wygladalo oj jak otworzylem pokrywe, szok, trza bylo cos z tym zrobic Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
nano Postat Iunie 22, 2017 Autor Share Postat Iunie 22, 2017 pendzelek i wsio powoli trzeba bylo czyscic ja uzywam zwykle wody czyli kranowy to nie zart lub spiritus :-) pendzel wiadro lub umywalka potem tydzien musi sie wszystko suszyc .. dalej i nagle widac tzw "titanik" mechanizm zabojczy po lewej pietrowy matherboard podparty pendzelkiem zolta przekleta elektroniczna czesc ktora sie czesto sypie ! po prost sie roztrzepa "wybucha" na zagraniczynch forach nazywaja ja "wybuchajaca zaba" nie mam pojecia dlaczego w moim wypadku to jedyne co dziala he he he w mon decku znajdowaly sie niezliczone ilosci wosku swieczki prawdopodonnie bardzo fajnie gral wieczorami he he he po wyczyszczenie wygladalo to juz lepiej 10 dni sie suszyl w tym czasie mialem juz "titanika" na stole OP duzo by szlo mowic mechanizm dl kogos takiego jak ja przepiekny niesamwota inzynierska praca waga z 2 kg Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
test w Audio USA 7/1982
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de sherlock,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de sherlock,
instrukcja użytkownika
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum