nano Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Dual C 844 wpadl mi kiedys w rece stan oplakany jak zawsze
nano Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2017 cd zeby wyrwac mechnaizm to trza pozadnie poglowkowac rekord w nim pobity byl okolo 16 kabli trzeba rozlaczyc Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto tak wygladalo oj jak otworzylem pokrywe, szok, trza bylo cos z tym zrobic Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
nano Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2017 pendzelek i wsio powoli trzeba bylo czyscic ja uzywam zwykle wody czyli kranowy to nie zart lub spiritus :-) pendzel wiadro lub umywalka potem tydzien musi sie wszystko suszyc .. dalej i nagle widac tzw "titanik" mechanizm zabojczy po lewej pietrowy matherboard podparty pendzelkiem zolta przekleta elektroniczna czesc ktora sie czesto sypie ! po prost sie roztrzepa "wybucha" na zagraniczynch forach nazywaja ja "wybuchajaca zaba" nie mam pojecia dlaczego w moim wypadku to jedyne co dziala he he he w mon decku znajdowaly sie niezliczone ilosci wosku swieczki prawdopodonnie bardzo fajnie gral wieczorami he he he po wyczyszczenie wygladalo to juz lepiej 10 dni sie suszyl w tym czasie mialem juz "titanika" na stole OP duzo by szlo mowic mechanizm dl kogos takiego jak ja przepiekny niesamwota inzynierska praca waga z 2 kg Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
test w Audio USA 7/1982
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
instrukcja użytkownika
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
service manual / instrukcja serwisowa
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.