wasar Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 (editat) punkt 1 mam już z głowy - wypłata przyszła punkt 2 lutownica kupiona punkt 6 wydaje się dość łatwy do ogarnięcia - tylko gdy siądę to jak sięgnę po płytę (punkt 6)? punkt 8 Paranoid jest na półce ... czy mogę punkt 9 i 10 uruchomić równocześnie? Gdzieś widziałem (YT) patent jak to pokleić - ale chyba mi się nie podobał ... A tak serio to już myślę o tym z pół roku - czas chyba zadzwonić do Pana Słowaka - zwłaszcza, że w dobie przedłużającego się pobytu w domu może znajdę trochę czasu jak sugerował @flyingcircus na wyśmienitą zabawę Editat Aprilie 7, 2020 de wasar Link spre comentariu
flyingcircus Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 (editat) powodzenia Panowie, plan juz macie, a to dobry poczatek 6 godzin temu, wasar napisał: Gdzieś widziałem (YT) patent jak to pokleić - ale chyba mi się nie podobał ... tez to widziałem, ale do tego trzeba mieć stara zębatkę aby dokleić, wiec na pierwszy raz i tak trzeba kupić nowa. Editat Aprilie 7, 2020 de flyingcircus Link spre comentariu
Admin sherlock Postat Aprilie 7, 2020 Admin Share Postat Aprilie 7, 2020 6 godzin temu, wasar napisał: czas chyba zadzwonić do Pana Słowaka Może by pomyśleć o zakupie grupowym? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum