walkerfreeman Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 Cześć... przedstawiam mój pierwszy szpulak AKAI X-330. Rocznik 1969. Pierwsze uruchomienie, wydaje się, że sprawny, ale nie mam doświadczenia w "tej" materii, więc wyjdzie w praniu. Odtworzyłem bajkę smerfy, którą nagrałem za dzieciaka i mechanizm pracuje normalnie. Sprzęt posiada wbudowany wzmacniacz z głośnikami (stereo) jak i możliwość podłączenia zewnętrznych głośników. Jest też funkcja autorewersu, czy licznik taśmy (którego jeszcze nie rozpracowałem). Jest również możliwość regulacji wysokich tonów czy basów. VU Meter jest...ale to raczej tylko świecący bajer bo jest mało czytelny. Może ktoś ma jakieś doświadczenie z tym sprzętem? Oczywiście muszę go umyć z zewnątrz, rozebrać i chociaż na początek odkurzyć... 2
Admin sherlock Opublikowano 5 Maja 2020 Admin Opublikowano 5 Maja 2020 Fajna maszyna Maćku Coś czuję, że teraz kolekcja kaseciaków pójdzie w odstawkę 1
G.Moderator justified Opublikowano 5 Maja 2020 G.Moderator Opublikowano 5 Maja 2020 Wielkie to Akai. Ma swój urok. Dobrej zabawy :). 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.