walkerfreeman Postat Mai 5, 2020 Share Postat Mai 5, 2020 Cześć... przedstawiam mój pierwszy szpulak AKAI X-330. Rocznik 1969. Pierwsze uruchomienie, wydaje się, że sprawny, ale nie mam doświadczenia w "tej" materii, więc wyjdzie w praniu. Odtworzyłem bajkę smerfy, którą nagrałem za dzieciaka i mechanizm pracuje normalnie. Sprzęt posiada wbudowany wzmacniacz z głośnikami (stereo) jak i możliwość podłączenia zewnętrznych głośników. Jest też funkcja autorewersu, czy licznik taśmy (którego jeszcze nie rozpracowałem). Jest również możliwość regulacji wysokich tonów czy basów. VU Meter jest...ale to raczej tylko świecący bajer bo jest mało czytelny. Może ktoś ma jakieś doświadczenie z tym sprzętem? Oczywiście muszę go umyć z zewnątrz, rozebrać i chociaż na początek odkurzyć... 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Admin sherlock Postat Mai 5, 2020 Admin Share Postat Mai 5, 2020 Fajna maszyna Maćku Coś czuję, że teraz kolekcja kaseciaków pójdzie w odstawkę 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
G.Moderator justified Postat Mai 5, 2020 G.Moderator Share Postat Mai 5, 2020 Wielkie to Akai. Ma swój urok. Dobrej zabawy :). 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum