Gość Kubixon Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Witam, mam pytanko czy jest ktoś w stanie opisać wszystkie decki Technicsa które występowały z dbx-em ? Pytam się bo szukam jakiegoś decka z dbx. Może coś doradzicie ? Czekam na odpowiedzi Pozdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin sherlock Opublikowano 15 Maja 2020 Admin Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 48 minut temu, Kubixon napisał: czy jest ktoś w stanie opisać wszystkie decki Technicsa które występowały z dbx-em ? Opisać czy wymienić modele? Bo to dwa rożne zadania o rożnym stopniu trudności. Jeżeli ogólnie chcesz poczytać o deckach z systemem dbx opisanych na forum to po prostu kliknij w tag dbx, który umieściłeś pod tytułem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kubixon Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Sorry za niedokładność chodzi mi oczywiście o wymienienie wszystkich modeli bo opisanie ich wszystkich zapewne zajęło by dużo czasu i stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.