Vizitator Kubixon Postat Mai 15, 2020 Share Postat Mai 15, 2020 Witam, mam pytanko czy jest ktoś w stanie opisać wszystkie decki Technicsa które występowały z dbx-em ? Pytam się bo szukam jakiegoś decka z dbx. Może coś doradzicie ? Czekam na odpowiedzi Pozdrawiam Kuba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Admin sherlock Postat Mai 15, 2020 Admin Share Postat Mai 15, 2020 48 minut temu, Kubixon napisał: czy jest ktoś w stanie opisać wszystkie decki Technicsa które występowały z dbx-em ? Opisać czy wymienić modele? Bo to dwa rożne zadania o rożnym stopniu trudności. Jeżeli ogólnie chcesz poczytać o deckach z systemem dbx opisanych na forum to po prostu kliknij w tag dbx, który umieściłeś pod tytułem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Vizitator Kubixon Postat Mai 15, 2020 Share Postat Mai 15, 2020 Sorry za niedokładność chodzi mi oczywiście o wymienienie wszystkich modeli bo opisanie ich wszystkich zapewne zajęło by dużo czasu i stron Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Please register to see more content.