Miron Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 Akai GXC-570D Specyfikacja Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.76 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Motor: 2 x reel, 1 x capstan Tape Type: type I, CrO2, FeCr Noise Reduction: B Frequency Response: 30Hz to 19kHz (FeCr tape) Signal to Noise Ratio: 62dB (dolby B) Wow and Flutter: 0.06% Total Harmonic Distortion: 1% Input: 70mV (line), 0.3mV (mic) Output: 0.775V (line) Semiconductors: 110 x transistors, 159 x diodes, 12 x FET, 9 x IC Dimensions: 440 x 255 x 225mm Weight: 13.5kg 1 1
Miron Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Opublikowano 20 Lipca 2020 Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Witam forumowiczów. Trafił w moje łapska dawno poszukiwany magnetofon akai gxc 570d. Cena była tak atracyjna,że grzech było go nie kupić. Sprzedający nawet się pofatygował do mnie do domu. Podobno stał na szafie od 1999roku. Człowiek,który mi sprzedawał magnetofon mówił,że tylko spalona jest żarówka prawego wskaźnika VU i pęknięta górna klapka oraz parę rysek. Deck działał dobrze tak jak przedstawiał sprzedający. Zabrałem się za jego rozbebeszanie i ogólne czyszczenie. Po wypucowaniu i czyszczeniu wszystkiego okazało się, że rolki dociskowe się rozpuszczają. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto 1 2
Miron Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Opublikowano 20 Lipca 2020 Ma dwie skazy na froncie mało widoczne. Mam pytanie czy macie jakiś patent na usuwanie takich skaz? Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Rolki Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Opublikowane przez ke_raj,
instrukcja użytkownika
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.