Miron Postat Iulie 20, 2020 Postat Iulie 20, 2020 Akai GXC-570D Specyfikacja Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.76 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Motor: 2 x reel, 1 x capstan Tape Type: type I, CrO2, FeCr Noise Reduction: B Frequency Response: 30Hz to 19kHz (FeCr tape) Signal to Noise Ratio: 62dB (dolby B) Wow and Flutter: 0.06% Total Harmonic Distortion: 1% Input: 70mV (line), 0.3mV (mic) Output: 0.775V (line) Semiconductors: 110 x transistors, 159 x diodes, 12 x FET, 9 x IC Dimensions: 440 x 255 x 225mm Weight: 13.5kg 1 1
Miron Postat Iulie 20, 2020 Autor Postat Iulie 20, 2020 Witam forumowiczów. Trafił w moje łapska dawno poszukiwany magnetofon akai gxc 570d. Cena była tak atracyjna,że grzech było go nie kupić. Sprzedający nawet się pofatygował do mnie do domu. Podobno stał na szafie od 1999roku. Człowiek,który mi sprzedawał magnetofon mówił,że tylko spalona jest żarówka prawego wskaźnika VU i pęknięta górna klapka oraz parę rysek. Deck działał dobrze tak jak przedstawiał sprzedający. Zabrałem się za jego rozbebeszanie i ogólne czyszczenie. Po wypucowaniu i czyszczeniu wszystkiego okazało się, że rolki dociskowe się rozpuszczają. 1 2
Miron Postat Iulie 20, 2020 Autor Postat Iulie 20, 2020 Ma dwie skazy na froncie mało widoczne. Mam pytanie czy macie jakiś patent na usuwanie takich skaz? Rolki
Postări Recomandate
Postat de ke_raj,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de ke_raj,
instrukcja użytkownika
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum