staszek66 Postat August 3, 2020 Autor Postat August 3, 2020 Wpadł mi w ręce taki deck, Żal mi się go zrobiło na szrocie, wiec postanowiłem go uratować. Szczególnie, ze zaintrygował mnie napis computer control system - o co w nim chodzi? i czym on steruje ? Wiem, że to nie jest "wysoki" model, ale chciałem usłyszeć jak gra jakies onkyo . Silnik kręci, wybór rodzajów kaset działa. Przyciski nie załączają żadnej funkcji kasety. Po pierwszym właczeniu zaświeciła ikonka pauzy, ale potem znikła i już sie nie pojawiła. Według Was to będzie grubsza robota lub inwestycja w jakiś procesor czy też da się go w miare prostym sposobem uruchomić ? Prosze o porade od czego zacząć przy nim "grzebanie"
sk-victor Postat August 3, 2020 Postat August 3, 2020 16 minut temu, staszek66 napisał: Szczególnie, ze zaintrygował mnie napis computer control system Po prostu siedzi sobie jakiś mikrokontroler / procesorek sterujący jak w prawie każdym decku. Typowy marketingowy bełkot. Czymś trzeba się pochwalić a że nie ma za bardzo czym więc dobre i to. Napis w rodzaju One Touch Recording czy Full Auto Stop na jakimś jamniku
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum