NightPurrer Postat August 3, 2020 Postat August 3, 2020 Cześć. Poszukuję Walkmana z nagrywaniem z radia. Czy po za Panasonicem RQ-A200 i Sony WM-GX302 były jeszcze jakieś? Niestety sprzedający raczej nie piszą w aukcjach czy sprzęt nagrywanie posiada. Najczęściej widzę coś w stylu "Sprawny, działa, zapraszam do kupna" i praktycznie 0 informacji o danym modelu.
ke_raj Postat August 3, 2020 Postat August 3, 2020 Z pewnością jest ich sporo, np. Panasonic RQ-SX65F. Naszym specem w tym zakresie jest Kolega @flyingcircus.
flyingcircus Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 (editat) ke_rej jaki tam spec... NightPurrer bardzo ciekawe pytanie. Mimo iz posiadam "sporo" walkmanow również z tym nagrywaniem, nie interesowała mnie funkcja nagrywania z radia! szczerze Ci napisze ze nie wiem. nawet jak zerknąłem na szybko do kilku instrukcji użytkowych nic takiego nie było opisane, mikrofon, wejście line-in tak, ale nagrywanie z radia? Moze to funkcja dla modeli z wbudowanym głośnikiem jedynie? Model WM-GX202 wygląda podobnie, WM F57, WA-sr1, lub nie jako "walkmany" serie WA, WA-100, wa-5000, 6000, 8000? co do Panasonic to nie wiem Editat August 4, 2020 de flyingcircus
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum