P3ndz3l3k Opublikowano 17 Września 2020 Opublikowano 17 Września 2020 TEAC V-1050 Przy okazji jak już robiłem zdjęcia Pioneera to zrobiłem i tego decka. Magnetofon jak kupiłem był sprawny no i po sprawdzeniu wstępnym wszystko działa poprawnie. Niestety potencjometry wypsikane i obracają się prawie same :-). Głowica w dobrym stanie. Fajnie świeci wyświetlacz i co ciekawe deck ma regulację głośności dla słuchawek. Po otwarciu obudowy zauważyłem, że mechanizm jest prawie identyczny jak w Pioneerze CT-S310 i S510. We wnętrzu bardzo czysto i można powiedzieć, że nowocześnie. Oczywiście z braku czasu na razie nie sprawdzałem go dokładnie ale na pierwszej lepszej kasecie okazało się, że zdecydowanie za szybko gra. Dopiero po regulacji sprawdzę jak gra. 1 3
Wyróżniony komentarz P3ndz3l3k Opublikowano 17 Września 2020 Autor Wyróżniony komentarz Opublikowano 17 Września 2020 1
Admin sherlock Opublikowano 17 Września 2020 Admin Opublikowano 17 Września 2020 W ub.r. sporo było na alle tego decka. Szkoda tylko, że były to egzemplarze z jakiejś sali dydaktycznej. Nasuwało to podejrzenia, że decki będą mocno wyeksploatowane. Jak widać mechanizm taki "bardzo oszczędnościowy", ale to już nie są lata świetności w produkcji decków.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez P3ndz3l3k,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
1 reakcja
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.