P3ndz3l3k Postat Septembrie 17, 2020 Postat Septembrie 17, 2020 TEAC V-1050 Przy okazji jak już robiłem zdjęcia Pioneera to zrobiłem i tego decka. Magnetofon jak kupiłem był sprawny no i po sprawdzeniu wstępnym wszystko działa poprawnie. Niestety potencjometry wypsikane i obracają się prawie same :-). Głowica w dobrym stanie. Fajnie świeci wyświetlacz i co ciekawe deck ma regulację głośności dla słuchawek. Po otwarciu obudowy zauważyłem, że mechanizm jest prawie identyczny jak w Pioneerze CT-S310 i S510. We wnętrzu bardzo czysto i można powiedzieć, że nowocześnie. Oczywiście z braku czasu na razie nie sprawdzałem go dokładnie ale na pierwszej lepszej kasecie okazało się, że zdecydowanie za szybko gra. Dopiero po regulacji sprawdzę jak gra. 1 3
Comentariu recomandat P3ndz3l3k Postat Septembrie 17, 2020 Autor Comentariu recomandat Postat Septembrie 17, 2020 1
Admin sherlock Postat Septembrie 17, 2020 Admin Postat Septembrie 17, 2020 W ub.r. sporo było na alle tego decka. Szkoda tylko, że były to egzemplarze z jakiejś sali dydaktycznej. Nasuwało to podejrzenia, że decki będą mocno wyeksploatowane. Jak widać mechanizm taki "bardzo oszczędnościowy", ale to już nie są lata świetności w produkcji decków.
Postări Recomandate
Postat de P3ndz3l3k,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
1 reacție
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum