rembol1992 Postat Octombrie 18, 2020 Postat Octombrie 18, 2020 Onkyo TX-SR701E Przyszedł czas na zmiany trochę cyfryzacji i 5.1 a właściwie to 5.0 i o to jest kolejne Onkyo ... Zacząłem szukać kolejnego amplitunera ze względu na to że chciałem jednak przejść w strefę kina domowego i muzyki w 5.1 a również mieć możliwość spięcia moich wszystkich sprzętów do tak zwanej "kupy" w jednym urządzeniu i po dłuższych poszukiwaniach trafił mi się okazyjnie taki o to Onkyo TX SR-701e. Zakup i tak był w ciemno , ale przekonała mnie mnogość wejść analogowych , cyfrowych , to że jest duży i ciężki , końcówki są na tranzystorach i jest to naprawialne , dobre opinie na zagranicznych forach i jeszcze parę innych jego cech jak i moich "widzi mi się" . Niestety nie mam do nie go pilota ale smartfony potrafią cuda . Generalnie sprzęt obecnie gra w konfiguracji 2x Altus 110 , głośnik centralny Magnat , i dwie satelity z tyłu też Magnat (w planach dopięcie jeszcze dwóch głośników w pokoju obok ponieważ sprzęt ma opcję "strefy drugiej" więc z jednego klocka mogą grać dwa pokoje ) . Jak gra , dobre pytanie..... Każdy ma inne ucho choć ja twierdzę że cywilizuje mi moje Altusy i o dziwo (ale chyba też jak to Onkyo) gra to dość ciepło , i jak na mieszkaniowe granie jest na prawdę przyjemnie. Co do 5.1 a w zasadzie 5.0 gra naprawdę dobrze , mnogość ustawień , konfiguracji i trybów odtwarzania jest duża więc nawet ze źródłami analogowymi można się trochę pobawić . To na koniec może skrócona specyfikacja: Tuning range: FM, MW Power output: 100 watts per channel into 8Ω (stereo) Surround output: 100W (front), 100W (center), 100W (rear) Frequency response: 10Hz to 100kHz Total harmonic distortion: 0.08% Damping factor: 60 Input sensitivity: 2.5mV (MM), 200mV (line) Signal to noise ratio: 80dB (MM), 106dB (line) Output: 200mV (line), 1V (Pre out) Speaker load impedance: 4Ω (minimum) Digital inputs: coaxial, optical Video Connections: component, composite, SVHS Dimensions: 435 x 175 x 431.5mm Weight: 13kg Dokładna specyfikacja będzie w załączniku I oczywiście zdjęcia , instrukacja użytkownika , jak i instrukcja serwisowa. 2
Comentariu recomandat rembol1992 Postat Octombrie 18, 2020 Autor Comentariu recomandat Postat Octombrie 18, 2020
Admin sherlock Postat Octombrie 18, 2020 Admin Postat Octombrie 18, 2020 Będzie coś pasującego do tego? 1
Postări Recomandate
Postat de rembol1992,
flyer/prospekt
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de rembol1992,
instrukcja użytkownika
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de rembol1992,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum